Lär känna Paula Uribe

Lär känna Paula Uribe | Paula Uribe

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Uribe och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 25 årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara blivande man Hugo Rosas, familj och vänner.

Hur blir reaktionen egentligen när man får – Paula Uribe

Mitt namn är Paula Andrea Uribe och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 25 årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara blivande man Hugo Rosas, familj och vänner.

1. När det inte är rättvist | Paula och Hugos podcast on …

I det allra första avsnittet av Paula och Hugos podcast lär vi känna Paula Uribe och Hugo Rosas lite bättre. Veckans tema är jämställdhet i en relation och paret diskuterar bland annat sina utmaningar och problem när det kommer till vem som gör vad i familjen.

Lär känna Paula Uribe – Devote.se

Lär känna Paula Uribe Paula Uribe öppnar dörren till sitt hem med ett stort leende på läpparna och med dottern Molly på ena armen. Vi har aldrig träffats förut, men hon ger mig en stor kram med sin lediga arm och välkomnar mig in. …

1. När det inte är rättvist – Paula och Hugos podcast

I det allra första avsnittet av Paula och Hugos podcast lär vi känna Paula Uribe och Hugo Rosas lite bättre. Veckans tema är jämställdhet i en relation och paret diskuterar bland annat sina utmaningar

paula uribe – Hugo Rosas

Jag skulle säga att jag känner Paula utan och innan. Jag vet att om hon kommer hem och tuggar på ett tuggummi så är det för att hon har tjuvrökt med någon kompis. Hon försöker även undvika mig när hon har tjuvrökt för att hon vet att jag känner doften på en mils avstånd . Paula håller aldrig (ofrivilligt) med mig.

paula uribe-arkiv – LOPPI.se

– Vi tar mer än gärna emot lyssnarfrågor som kan handla om allt mellan A till Ö, skriver Paula Uribe på sin facebook. Powerparet Hugo och Paula har startat en podcast tillsammans. I det allra första avsnittet av “Paula och Hugos podcast” lär vi känna Paula Uribe och Hugo Rosas lite bättre. Veckans tema är jämställdhet i en parrelation och …

Paula och Hugos podcast av Paula Uribe & Hugo Rosas …

Från Paula Uribe & Hugo Rosas Tryck på titeln på en ljudpodcast som du vill lyssna på och klicka på Spela upp. Öppna iTunes om du vill hämta och prenumerera på podcaster.

Veckans poddpremiär med Hugo & Paula – LOPPI.se

I det allra första avsnittet av “Paula och Hugos podcast” lär vi känna Paula Uribe och Hugo Rosas lite bättre. Veckans tema är jämställdhet i en parrelation och paret diskuterar bland annat sina utmaningar och problem när det kommer till vem som gör vad i familjen.

Paula och Hugos podcast by Paula Uribe & Hugo Rosas …

Download past episodes or subscribe to future episodes of Paula och Hugos podcast by Paula Uribe & Hugo Rosas for free.