kan man frysa morotskaka med cream cheesefrosting på??

kan man frysa morotskaka med cream cheesefrosting på…

 ·

går det att frysa morotskakan efter man lagt på frostingen?? har gjort så mkt att vi inte kommer kunna äta upp kakan,.

Morotskaka – Saftig och god – Recept – Recepten.se

Mycket god och saftig morotskaka med len och fin färskostglasyr. Kakan går extra snabbt och enkelt att göra i matberedare. Men om man ska frysa en hel rund är det nåt speciellt att tänka på. Hur frysa den? I plastpåse? Hur fort tinar en hel kaka?. Hej! Jag undrar om kan man baka morotskaka utan ägg också eller van kan jag

En gräsligt grön men härligt saftig spenatkaka med cream

En gräsligt grön men härligt saftig spenatkaka med cream cheesefrosting till helgfikat. Fredag 4 september 2015 . Nu är vi på gång med bakningen igen sedan ugnen äntligen verkar fungera som den ska. (i samma klass som denna morotskaka). Man kan ana en mild ton av spenat om man vet om att det är det som är det gröna i kakan

Alicias kokbok – Min saftigaste morotskaka med cream

Får man skryta på detta viset? Jag vet inte hur den smakade innan jag ställde in den i frysen men jag kan givetvis tänka mig att det fungerar alldeles utmärkt det också. Jag har lovat mig själv att testa detta nästa gång för att jämföra. Min saftigaste morotskaka med cream cheese- & mascarponefrosting

Morotsrulltårta | Brinken bakar

Saftig morotsrulltårta med en syrlig cream cheesefrosting, en klassiker i ny tappning helt enkelt. den 9 augusti, så funderade jag på hur man kunde göra något kul med rulltårta. Morotskaka är en av mina absoluta favoritkakor och jag har ett recept som jag använt i åratal, som både är enkelt och blir supergott. men undrar kan

frosting | ELLE mat & vin – ellematovin.se

Glutenfri morotskaka med fluffig cream cheese topping. Favoriten morotskaka i en saftig glutenfri variant med en fluffig cream cheesefrosting på toppen. Glutenfria äppel- och kanelcupcakes med brynt smör-frosting. Saftiga glutenfria äppelmuffins bakade med hasselnötsmjöl, mandelmjöl och rismjöl. Man kan såklart göra dem som

Raw morotskaka med cashew-cream-cheese-frosting …

Raw morotskaka med cashew cream cheese frosting. Frosting: 2 cups cashewnötter Har ni tips på vad man kan ersätta cashewnötter med i frostingen? Jag har en dotter med nötallergi. Svara (1) jag undrar om man kan frysa in denna kaka och ta fram vid annat tillfälle, kanske är en fråga överlag vad gäller raw food kakor?

Mat med Suss: Mjuk pepparkaka med cream cheese-frosting

För att göra kakan ännu godare och lite lyxigare kan jag verkligen rekommendera en cream cheese-frosting. En sådan frosting som man brukar ha på morotskaka. Passar så bra! Och så lite lingon på toppen. Bred över kakan. De går bra att frysa hela kakan med galsyren på. Vid servering, strö gärna över några lingon över kakan