Inhoud verwijderen van de PS4

Inhoud verwijderen van de PS4 – Ubisoft Klanten Service

Het verwijderen van spellen op de PS4 is gemakkelijk. Ga gewoon naar het spel in het Games Menu en markeer het gewenste spel, druk op de Options knop op je controller en selecteer Verwijder. Bevestig je keuzen en je spel zal worden verwijderd. Je save bestanden zullen onaangeroerd blijven, want

Game uit bibliotheek verwijderen – PlayStation Forum

Alle inhoud, speltitels, handelsnamen en/of handelsimago’s, handelsmerken, illustraties en aanverwante beelden zijn de handelmerken en/of het auteursrechtelijk materiaal van hun respectievelijke eigenaars.

Account verwijderen van huidige PS4. – PlayStation Forum

goedenmoegen, ik ga vandaag mijn PS4 verkopen, omdat ik een PS4 Pro bundel ga kopen. Hoe verwijder ik mijn PSN account van mijn PS4 zodat de koper

Inhoud van het beginscherm | PlayStation®4

Op het beginscherm van je PS4™-systeem is het volgende te zien. Beginscherm. Je kunt een map bewerken of verwijderen door deze te markeren en vervolgens op de OPTIONS-toets te drukken. Je kunt ook content van de ene map naar een andere verplaatsen. Markeer de content in de map, druk op de OPTIONS-toets en selecteer …

Uninstall content from PS4 – Ubisoft Support

How do I uninstall a game and/or additional content from my PS4?

Meldingen controleren | PlayStation®4 …

Officiële gebruikershandleiding van PlayStation®4. Legt uit hoe u het PS4™-systeem gebruikt. Meldingen controleren. Je kunt meldingen verwijderen door op de OPTIONS-toets op het scherm met de lijst met meldingen te drukken en vervolgens [Verwijderen] te selecteren. Gerelateerde onderwerpen.

Deactivering van een apparaat – playstation.com

Alle inhoud, speltitels, handelsnamen en/of handelsimago’s, handelsmerken, illustraties en aanverwante beelden zijn de handelmerken en/of het auteursrechtelijk materiaal van hun respectievelijke eigenaars.

Je PSN-account verwijderen – playstation.com

Het verwijderen van je account zal het volgende tot gevolg hebben: De online-id van het verwijderde account kan niet worden gebruikt voor het maken van een nieuw account. Je verliest je toegang tot alle content die met het account is gekocht.

[PS4] Spellen verwijderen / savegames – PSX-Sense

Save files staan hier los van